8 Eylül 2013 Pazar

Türkiye’nin En Büyük Güney Kore Platformunu Tanıyalım

at  Pazar, Eylül 08, 2013  | No comments





Kore günümüzün yükselen trendi. Hemen hemen herkesin televizyondaki diziler sayesinde haberi olan bir olgu diyelim. Türkiye'de kore sevgisi aslında çok eskilere dayanıyor. Nette ise bu kore severliğin geçmişi 4,5 yıl öncesinde yoğunluk kazanmaya başladı. Günümüzde ise aldı başını gidiyor. Denizler İmparatoru ile başlayan bir kore rüzgarı ülkemizde mevcuttu.
Koreanturk işte o zamanlardan sevgisi başlayanların kurduğu bir site.
Malum bizde kore dizileri çok sevilir. Romantik - komedi, romantik - dram, aksiyon hele hele savaşlı tarihi dizilere milletçe bayılırız. Birde bunlara en kısa zamanda en basit şekilde ulaşabiliyorsak bizden keyiflisi yoktur. Koreanturk çok sayıdaki çevirmeni ile bize bu dizileri ulaştırmak için var gücüyle çalışıyor. Öyle ki Kore'de yayınlandıktan 1 gün sonra Türkçe olarak buradan izleyebiliyorsunuz aynı dizileri. Güncellerin yanı sıra eski dizileri de çevirmek onları da arşivlerine katmak için uğraşıyorlar. Türkiye'de Kore dizilerinde HD hizmete de işte bu yüzden başladılar.
Online HD dizi keyfine koreanturk sayesinde ulaşabiliyorsunuz. Anlık 4500 kişinin dizi izlediği site kendini daha da geliştirmek için sürekli bir arayış içinde, bu da kalitesinin sürekli artması demek. Yöneticileri sizi memnun etmek için uğraşıp duruyorlar. Sorular bir soruya cevap vermek hatta bilmiyorlarsa bu konuyu araştırmak için zamanlarını harcıyorlar. Bu yüzden sitede bulunan iki panelde her zaman dolup taşıyor.




Forum kısmında her türlü bilgiye bulaşıp bunlar hakkında yorum yapmanız mümkün. Sizinle aynı zevkleri paylaşan kişilerle konuşmanın zevki de ayrıdır. Koreanturk bize bunu da sağlamış.
Uykunuz kaçtığında, televizyonda izlenecek bir şey bulamadığınızda neti açıp koreanturk'ü ziyaret edeceksiniz. Sizin zevkinize uygun mutlaka bir dizi ya da film bulabilirsiniz. 7/24 size kore hakkında bilgi verecek kişiler olduğundan aradığınız türü söylemeniz yeterli, hemen dizi isimleri yazılacaktır, yapmanız gereken sadece tercihte bulunmak.
Siteye erişebileceğiniz adres: http://www.koreanturk.com

Tags:

0 yorum:

Sitemize Yorum yaparak destek olabilirsiniz.