2 Eylül 2013 Pazartesi

Mayonez.net ile en güncel oyunlar

at  Pazartesi, Eylül 02, 2013  | 2 comments





İnternet üzerinden oyun, film, dizi veya program indirdiğimizde tek link şeklinde indirilebilmesine dikkat ederiz. Parça parça halinde indirilen oyun, program veya filmin bir parçasının bozuk olması durumunda, indirmiş olduğumuz diğer parçaları da boşuna indirmiş olacağız.
Bu anlamda müthiş bir arşiv oluşturduğumuz sitemizde oyun, film, program ve dizi gibi içerikleri indirebileceksiniz. Yıllardır internet konusunda kendini geliştiren ve çok önemli tecrübeler kazanan www.mayonez.net yönetimi 7 gün 24 saat tamamen kullanıcılarının daha kaliteli içeriklere sahip olması için çabalamaktadır. Film ve dizi tutkunları için sitemizde çok nitelikli bir arşiv bulunmaktadır. Her türlü film kategorisinde bedava tek link film indirerek kendi arşivinize çok kaliteli bir film ve diziler katabilirsiniz. Aynı şekilde bilgisayar sistemleri için gerekli olan tüm programlar ve işletim sistemlerini de sitemizden indirebilirsiniz. Sitemizden indireceğiniz her türlü film, dizi, oyun ve program ücretsiz bir şekilde siz değerli kullanıcılarımıza sunulmaktadır. Sizlerin yapması gereken tek şey bu genel içerikler ile donatılmış olan sitemize girerek kendinize uygun şeyleri bulmak ve indirmek.    

Tags:

2 yorum:

  1. Mayonezin herşeyi iyi hoş ama sadece su premium indirme linkleri olmasada misal yandex disk box gibi yerlerde kullanılsa on numara olacaktır.

    YanıtlaSil
  2. film konusunda çok iyiler gerçekten. tek link mevzusu fena degil. part part indirmek = ölüm

    YanıtlaSil

Sitemize Yorum yaparak destek olabilirsiniz.