4 Eylül 2013 Çarşamba

İstanbul Arçelik Özel Servis

at  Çarşamba, Eylül 04, 2013  | No comments





Özel Arçelik servis firması hafta içi servis hizmetlerinin yanı sıra yoğunluğa bağlı olarak siz değerli İstanbul halkı için hafta sonu da hizmet vermeye devam ediyor. Sizlerden gelen taleplere göre çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz ve profesyonel teknikerlerimiz ile birlikte en kısa sürede ürünlerinizin sorununu çözüyoruz. Bakım ve servis hizmetlerinde gerekli müdahaleler yapılarak ürünleriniz iyileştiriliyor ve sorunsuz bir şekilde sizlere sunuluyor.




Arçelik marka tüm beyaz eşyalarınız için 444 1 494 numaralı telefonlarımız az önce de belirttiğimiz gibi hafta sonu da bizlere ulaşabilir ve teknik destek hizmeti de alabilirsiniz. Yaygın servis ağlarımız sayesinde ilçelere de en kısa sürede ulaşıyor ve bu ağlar sayesinde zamanlama konusunda sıkıntı yaşamıyoruz.

Arçelik marka ürünleriniz için gerekli hizmeti almak artık çok daha kolay ve web sitemiz aracılığı ile de bizlere ulaşabiliyorsunuz. İnternet teknolojisini yakından takip ediyor ve bu gelişmelere kayıtsız kalmıyoruz. Web sitemizde yer alan hakkımızda kısmından firma hakkında detaylı bilgilere ulaşabilir ve firmamız hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Çalışmalarımızı inceleyebilir ve dilerseniz arıza talep formunu eksiksiz doldurarak firmamıza ulaşabilirsiniz. Servis hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız sitemizi takip etmenizde fayda var çünkü belli dönemlerde düzenlediğimiz kampanyalar bu platform aracılığı ile siz değerli İstanbul halkına detayları ile birlikte sunulmaktadır.

Tags:

0 yorum:

Sitemize Yorum yaparak destek olabilirsiniz.