5 Eylül 2013 Perşembe

Evlilik Kilo Aldırır mı ?

at  Perşembe, Eylül 05, 2013  | 6 comments





Türk kızları evlendikten sonra kilo aldığını söyler. Ancak bazıları da almaz. Avrupa'da yapılan bir araştırmaya göre 1 yıl evli duran çiftlerde bayanlarda ortalama 1,5 kilo artış olurken, erkeklerde ortalama 6 kilo artış gözlenmektedir. Evlilik sonrasında sporunuza devam etmeli ve sürekli olarak televizyon başında vakit geçirmemelisiniz. Atıştırmalarınıza da dikkat etmelisiniz.

Genellikle çiftler iş dönüşü yorgun olduklarından dolayı bir çoğu hazır yemeklere başvurmaktadırlar. Bu yemekler de kalori bakımından çok yüksek olduğundan dolayı size kilo olarak dönecektir. Özellikle akşamları televizyon başında oturmaktansa , eşiniz ile yapacağınız yürüyüş vücut sağlığınız için çok iyi olacaktır.

6 yorum:

  1. Evlenince haliyle çalışma, dinlenme, beslenme gibi çoğu şey değişikliğe uğruyor tek nedeni bence budur.

    YanıtlaSil
  2. Evlilik kilo aldırabilir çünkü sürekli kıskanıyorsun felan sevdiğin insanı zor allah yardımcısı olsun evlenenlere :))



    www.deryanin-dunyasi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Bir kuzenim var, hayatı boyunca hep zayıf çelimsiz biriydi. 3 yıldır evli göbek falan yaptı valla kilo aldırıyor. :)

    YanıtlaSil
  4. Evlilik kilo aldırır bence düzenli bir hayata başlıyosun eşin sürelikli sana güzel yemekler yapıyor senden sürekli düzenli yemek yiyorsun diger cabalarıda saymıyorum güzel bişey bencede

    YanıtlaSil
  5. bazıları diyor evlendiği zaman kadınlar kilo alıyor ama doğru sanırım evlenen kişiler genellikle kilo alıyorlar

    YanıtlaSil
  6. Evlilik aslında kilo aldırmıyor.. Sadece evlendikten sonra düzensiz beslenme , eşler arasında sen yemezsen bende yememler ile kilo alınması da kaçınılmaz oluyor :)

    YanıtlaSil

Sitemize Yorum yaparak destek olabilirsiniz.