3 Eylül 2013 Salı

Deri Ceket 2014 Modası ve Fiyatları

at  Salı, Eylül 03, 2013  | 2 comments





modellerinde siyah ve koyu kahve renkleri hakimken , 2014 yılı kreasyonlarında kırmızı , sütlü kahve ve taba gibi daha açık renkler kullanıldığını
görmekteyiz.
Erkek deri ceket modellerin de ise zaten şamypiyon her sezon siyah renk olurken , onun yanında kahve ve taba renkleride tercih edilmektedir. Bu renklerin dışında erkekler başka renk kullanmamaktadır. Tabi aykırı olanlar herzaman vardır ve farklı renklerde ürünler kullanmaktalar.

Deri ceket fiyatları 2014 yılında geçmiş yıllara oranla pek bir değişim söz konusu olduğunu söyleyemeyiz. Bayan deri ceket fiyatları 350 TL ile 1400 TL arasında değişirken , erkek deri ceket fiyatları ise 400 TL ile 2500 TL arasında değişmektedir. Bazı deri ceket markaları ise özellikle İtalyan markalarından çok ünlü olanlar 10.000 - 15.000 $ gibi fiyatlara deri ceket satışı yapmaktadırlar.

Yukarıda verdiğimiz bilgiler Türkiye'nin en fazla tercih edilen online deri mağazası Deriza.Com adresinden alınan verilerle ve Deriza.Com çalışanları ile yapmış olduğumuz konuşmalarla oluşturulmuştur. Deri ceket satın almak için evinizden bir tık ile Deriza.Com adresinden satın alabilirsiniz. Hem fiyat konusunda hem ürünlerine vermiş olduğu garanti ile ve hem de satış sonrası destekle sizlere her zaman yardımcı olan ve sorun çıkartmayan bir firma diyebiliriz.

Tags:

2 yorum:

  1. Her yıl yeni modalar üretiliyor kimileri berbat kimileri çok şık. yazın için tebrikler.

    YanıtlaSil
  2. modayı takip etmek lazım güncel olmak lazım tebrikler.

    YanıtlaSil

Sitemize Yorum yaparak destek olabilirsiniz.