28 Ağustos 2013 Çarşamba

En Güzel Bilgisayar oyunları oynayın.

at  Çarşamba, Ağustos 28, 2013  | 2 comments






Çocukluğunda herkes misket oynamıştır. Rengârenk misketlerin ışıltısı altında zamanın nasıl geçtiğini bilmeden, annenin bilmem kaçıncı seslenmesi ile evlere girmişizdir. Ya sokak aralarında yapılan maçlar. Ciddi ciddi kurulan takımlar, her gol atıldığında sevinç çığlıkları, her gol yendiğinde öfke krampları.
Zaman geçti ve en güzel oyunlar için atari diye bir şey duyduk. Salonlara hücum edip saatlerce sıra bekledik. Bir kaç grafikten oluşan renksiz oyunlarda nice zamanı geçirdik. Teknoloji ilerledikçe, yerini daha kaliteli oyunlara, daha heyecanlı maceraları bıraktı. Gene de eksik olan bir şey yok değildi. Sonuçta seçenek azdı ve bir oyunu bitirip yeniden başlamak hiç keyifli değildi

 Zaman geçti bilgisayar hayatımızın her alanına girdi. Elbette bundan oyun dünyası da nasibini almıştı. Bu sefer yeni bir kavramla tanışmıştık: Flash oyun. Flash oyun nedir. Flash denilen programlarla yapılan, fazla özellik barındırmayan ve oynaması kolay, küçük oyunlardı. Ama oyun dünyasında bu platform kısa zamanda çok tutuldu. Zira hem oynaması kolaydı; hem seçenekleri çok fazlaydı. Subway surfers oyna ve diğer oyunların popülerliğinin artması ile bu konu içeriğine sahip pek çok oyun sitesi de sanal dünyada yerini aldı. Pek çok sitenin bulunması Flash oyun seçeneklerini artırdı ama beraberinde pek çok sorunda getirdi. Çünkü oyun oynanacak sitenin güvenilir, hızlı ve güncel olması gerekiyordu. En güzel oyun siteleri arasında bazı sitelerin ismi gün geçtikçe üst sıralara tırmanmaya başladı bunlar arasında özellikle
www.guzeloyun.com  oyun sitesi yükselişte olan sitelerden birisi.Elbette bunun bazı nedenleri var.Zira hiçbir başarı tesadüf değildir.
  

 www.guzeloyun.com Flash oyun sitesinin başarısını görmek istiyorsanız lütfen her oyun sonundaki yorumları okuyun.Yorumların olumlu ya da olumsuz olması önemli değil.Önemli olan bu siteniz ziyaretçi yoğunluğu.Bu güvenin şartı değil midir?Haksız mıyım?

Tags:

2 yorum:

  1. Siteyi ziyaret ettim ve teması hoştu bir çok güzel oyun bulunmakta sitede.

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten güzel banner ve logo çok hoşuma gitti

    YanıtlaSil

Sitemize Yorum yaparak destek olabilirsiniz.