18 Aralık 2012 Salı

Duvar Sticker Modelleri 2013

at  Salı, Aralık 18, 2012  | No comments






Dekorasyonun son modası duvar stickerları hem şık hem dekoratif hem de milyon dolarlık tabloları aratmayacak kalitede bir görünüm sağlıyor. Özellikletv ünitesi arkasında sıkça tercih edilen duvar stickerları eve istenilen havayı vermekte kullanılan en yeni ürünler. Özellikle de salonlarda sık tercih edilen duvar stickerları modern dekorasyonun en kullanılan ürünü.
Yatak odası, salon, koridor, çocuk odası, mutfak gibi her yerde kullanabileceğiniz ve her odaya uygun olarak bulabileceğiniz duvar stickerları tüm bir duvarı kaplayacak şekilde bulunabileceği gibi parçalar halinde şık bir bütün oluşturacak şekilde de kullanılabilir.
Stickerları ne şekilde kullanabilirsiniz? Duvar stickerlarını salonda nişlerle uyumlu şekilde, tv ünitesi arkasında veya yemek masanızın yanındaki aynalarla uyum halinde kullanabilirsiniz. Çocuk odalarında da çizgi film karakterleri, hayvan figürleri ve çiçekli stickerlarla çocuk odasını daha sevimli hale getirebilirsiniz. Mutfaklarda da aynı şekilde yemek masanızın bulunduğu duvarda ferah görünümlü bir sticker kullanarak mutfağınıza dekoratif ve şık bir görünüm verebilirsiniz. Lavabonuzda da  şıklığından faydalanarak aynanızın etrafını süsleyebilirsiniz. Koridorlara serpiştireceğiniz parça parça bulunan duvar stickerları da koridorunuza farklı bir hava verecektir.
2013′ün modası duvar stickerlarını aşağıda bulabilirsiniz.

0 yorum:

Sitemize Yorum yaparak destek olabilirsiniz.