9 Ağustos 2013 Cuma

Palyaço Ve Palyaço Hizmeti

at  Cuma, Ağustos 09, 2013  | No comments





Palyaço kiralama günümüzde sıkça verilen etkinlik hizmetlerinden biridir. Bu hizmetle beraber çocuklar oldukça keyifli vakitler geçirmektedir. Kendisini güldüren insanları seven çocuklar, palyaçolardan gayet hoşnut kalmaktadırlar. Bu durumdan ebeveynler de oldukça mutlu olmaktadır.
Bu sayede özel günlerde çocuklar için palyaçolar tutulmaktadır. Palyaçoların birçok farklı gösterisi vardır. Bazen çocuklara masal ve hikâye anlatırken bazen de onlarla küçük oyunlar oynamakta ya da onları şaşırtan gösteriler düzenlemektedir. Böylece çocuklar etkinlik boyunca gözlerini palyaçodan ayırmamaktadır. Onlar için oldukça keyifli geçen bu etkinlik sayesinde çocuklar gün boyunca aynı neşeyi yaşamaya devam etmektedirler.

Palyaçolar etkinliklerde yer almadan önce bağlı oldukları şirketlerde eğitim görmektedirler. Bu eğitim içerisinde nasıl davranılması gerektiği ve çocuk psikolojisine ait bilgiler verilerek palyaço adayı aydınlatılmaktadır. Ardından etkinlik sırasında yapması gerekenlerden bahsedilir ve palyaçonun gösterisi prova edilir. Bu sayede yanlış olan davranışlar tespit edilip eğiten uzman palyaçolar ya da yetkililer tarafından düzeltilmektedir. Böylece palyaço her konuda eğitilmiş ve çocuklar için oldukça ideal olan bir canlandırıcı haline gelmektedir. Çocukların psikolojisine uygun gösterilerle eğlendiren ve neşelendiren palyaçolar, çocukların özel günlerinde onlarla buluşurken yetişkinlerin özel günlerinde de onların ilgi odağı olmaktadır. Dolayısıyla 23 Nisanda, yılbaşında, doğum günlerinde, düğünlerde, nişanlarda, açılış organizasyonlarında çocuklar için palyaçolar iş başında olmaktadır. Böylece bu durumdan ebeveynler de hoşnut olmaktadır.

Tags:

0 yorum:

Sitemize Yorum yaparak destek olabilirsiniz.