20 Aralık 2012 Perşembe

Düğün Davetiyeleri 2013

at  Perşembe, Aralık 20, 2012  | No comments






Evliliğe daveti temsil eden düğün davetiyeleri en özel en anlamlı günden geleceğe kalacak olan ve baktıkça bize o günü hatırlatacak olan önemli detaylardan biridir. Günün anlam ve önemine uygun olarak seçilen düğün davetiyeleri konusunda birçok seçenek mevcut olmakla birlikte 2013 modası düğün davetiyeleri çiftlerin kendi tasarımlarından oluşuyor. Özellikle evlenecek olan çiftlerin fotoğraflarını taşıyan düğün davetiyeleri en beğenilen ve en çok tercih edilen düğün davetiye modelleri arasında yerini alıyor.
Eğer siz de güzel ve özel bir davetiye düşünüyorsanız sizler için birçok fikir oluşturacak davetiye modelleri bulunuyor. Sizinle birlikte dostlarınızın da davetiyenizi saklaması için dekoratif davetiyeler mevcut. Özellikle sinema bileti, fatura biçimli, cd biçiminde, kasen biçiminde olan davetiyeler çok orijinal ve şık bir davetiye modeli olarak karşımıza çıkıyor.
Düğün davetiyeleri incilerle, tüllerle de süslenerek o özel düğün gününe yakışır hale getiriliyor. Ayrıca esprili davetiyeler arayanlar içinde özellikle hap kutusu biçimindeki düğün davetiyeleri ideal bir seçim oluyor.
Düğün davetiyesi üzerinde; gelin ve damadın ismi, gelin ve damadın anne ve babasının ismi, gelin ve damadın ev adresleri, düğün mekanının adresi ve düğün tarihi, saati ve de çiftlerin seçtikleri özel davet metni bulunur.
En farklı ve en ilginç davetiyeyi arıyorsanız aşağıdaki davetiye örneklerini inceleyebilirsiniz.

0 yorum:

Sitemize Yorum yaparak destek olabilirsiniz.