16 Aralık 2012 Pazar

Bayan Yelek Modelleri ve Örnekleri 2013

at  Pazar, Aralık 16, 2012  | No comments







Bayanların kendilerine en çok ördükleri örgü tipi yelektir. Evde dışarıda da en çok kullanılan ve en rahat soğuktan koruyan kıyafet de yeleklerdir.
Burada göreceğiniz yelekler arasında şık bir davette rahatlıkla kullanabileceğiniz ve hoş bir cekedi andıran harika modeller bulacaksınız. Tığ örgüsü, şiş örgüsü her türlü yelek örneğini buradan bakarak siz de örebilirsiniz. Ayrıca son yılların modası kısa kollu yelekler de birbirinden şık şekilde farklı tasarımlarla karşınızda. Bunların yanında ceketi andıran uzun yelekler ile taytlarınızı kullanarak hoş kombinler elde edebilirsiniz. Artık yelek denince akla sadece kolsuz önden düğmeli modeller gelmiyor. Hanımların marifetli elleri ve harika hayal güçleri sayesinde birbirinden farklı ve birbirinden şık yelek modelleri bulmak ve örmek mümkün. Yeleklerinize ister bir kemer ister de bir motif ekleyerek bambaşka bir havaya büründürebilirsiniz.
2013 kış modasında özellikle tunikleri andıran uzun yelekler çok kullanılıyor. Tayt modasının da etkisiyle uzun modeller hem çok daha şık hem çok daha kullanışlı bir yelek modeli oluyor. Bunun yanında boğazlı bir yelek modelleri ve şalı andıran yelek modelleri bayanların şıklığına şıklık katıyor.

0 yorum:

Sitemize Yorum yaparak destek olabilirsiniz.