2 Ocak 2013 Çarşamba

Kışlık Topuklu Ayakkabı Modelleri 2013

at  Çarşamba, Ocak 02, 2013  | No comments







Topuklu ayakkabı her bayanın dolabında bulunan kiminin zaman zaman kiminin de daha sıklıkla tercih ettiği ayakkabı tipidir. Şık kıyafetlerin olmazsa olmazı olan topuklu ayakkabılar her ne kadar kışın yağış dolayısıyla fazla tercih edilmese de kullanılması gerektiği yerler bulunmaktadır. Duruşu ve yüzüğü düzgünleştiren ve fiziği çok daha biçimli göstermeye yarayan topuklu ayakkabıların her bayanın kullanabileceği uzunlukta ve tipte çeşitleri vardır.Çok yüksek topuk kullanamıyorsanız alçak ya da ince topuk kullanamıyorsanız da kalın hatta dolgu topukla da aynı şıklığı yakalamak mümkün olabilir. Ancak bunun için ayakkabının tarzı çok önemlidir.
Bir kaç yıl öncesine kadar topuklu ayakkabı sadece klasik giyimde kullanılırken artık spor giyimde de kullanılabilecek topuklu ayakkabıları bulmak mümkün oluyor. Kalın topuklar spor giyimin ayakkabı türüyle bütünleştirilebilir. Kışlık topuklu ayakkabılar genellikle yazlık topuklu ayakkabıların aksine ayak bileğine kadar uzanmaktadır. Tabi bu günlük kullanılabilecek tipteki topuklu ayakkabılar için geçerli bir durum. Abiye kıyafetler için olan kışlık topuklu ayakkabılarda ise yazlık ayakkabılardaki kadar olmasa da dekolte bulmak mümkün. Genellikle süvet kışlık topuklu ayakkabının bir numaralı malzemesi olarak kullanılmaktadır. Süvet hem zarif bir görüntü sunarken hem de kışı tam anlamıyla yansıtan bir görüntü verir.
Bir diğer kışlık ayakkabı malzemesi de deridir. Yılan derisi özellikle kışın çok kullanılan ayakkabı malzemelerindendir. Ancak tabi bu tip derilerin yapay olanlarını kullanmak hayvanlar için çok daha doğru bir davranış olacaktır. Yukarıda 2013′ün son moda kışlık topuklu ayakkabılarını bulabilirsiniz.

KAYNAK : http://www.etkitepki.com/kislik-topuklu-ayakkabi-modelleri-2013.html

0 yorum:

Sitemize Yorum yaparak destek olabilirsiniz.