25 Aralık 2012 Salı

Vodafone SMS (Kısa Mesaj) Paketleri

at  Salı, Aralık 25, 2012  | No comments







vodafone Vodafone SMS (Kısa Mesaj) Paketleri
Vodafone ile Cebine Göre SMS paketleri tam istediğinize uygun. Vodafone yaptığı ayrım ile Faturalı ve Faturasız kullanıcılara ayrı ayrı paketler oluşturmuş. Sizde kendi grubunuzda kiVodafone SMS paketlerini seçerek uygun fiyatlarla kısa mesaj gönderebilirsiniz.
Vodafone’un Faturasız kullanıcılar için hazırladığı Cebine Göre Sms Paketleri şu şekilde sıralanmıştır.
Vodafone Her Yöne Mini+

Çok fazla Vodafone SMS göndermeyen biri iseniz bu paket tam size göre yapılmış diyebiliriz. Vodafone hattınız üzerinden ister Vodafone’a ister Turkcell’e isterseniz de AVEA yönüne doğru atacağınız toplam 100 SMS veriyor. Eğer pakette bulunan Vodefone 100 sms’i geçerseniz standart tarife olan sms başına 41 kuruş ile ücretlendirilirsiniz. Bu Vodafone SMS paketine katılmak isteyen faturasız kullanıcıların MINIP yazıp 7999’a mesaj atabilirler.
Vodafone Her Yöne Midi
Size verilen her yöne 500 SMS’i 1 ay boyunca rahat rahat harcamak isteyen Vodefone kullanıcıları için hazırlanmış pakettir. Günlük ya da haftalık herhangi bir sınırı bulunmayan Vodafone SMS paketi ile mesajlaşmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Pakete katılmak isteyen Vodafone kullanıcıları telefonlarından MIDI yazıp 7999’a ücretsiz SMS gönderebilirler.
Vodafone
Her Yöne Maksi
Mesajlaşmak sizin için çok önemli ise bu paket sizin içinizi rahatlayacaktır. Vodefone yönüne tam 10.000 SMS ve diğer her yöne 2.000 SMS ile içiniz rahat edecek. Bu pakete sahip olmak isteyen kullanıcılar için yapılması gereken tek şey ise MAKSI yazıp 7999’a kısa mesaj göndermek. Gelecek onay mesajından sonra kısa mesajlarınızı göndermeye başlayabilirsiniz.

0 yorum:

Sitemize Yorum yaparak destek olabilirsiniz.