25 Aralık 2012 Salı

Turkcell Kısa Mesaj (SMS) Paketleri

at  Salı, Aralık 25, 2012  | No comments







turkcell sms Turkcell Kısa Mesaj (SMS) PaketleriFaturalı ya da faturasız Turkcell hattınız olsun,Turkcell SMS paketiniz olmadan atacağınız her mesaj ile büyük bir maliyetin altına girebilirsiniz. Bu yüzden Turkcell’in kullanıcılarına sunduğu bir çok çeşit herkese uygun Turkcell SMS Paketleri bulunuyor.
Turkcell SMS paketleri iki türlüdür. Birincisi her yöne Turkcell SMS Paketleri. Bunlar da geçerli olacak kısa mesajlar Turkcell, Avea ve Vodafone numaralarına atılan kısa mesajlardır. İkincisi ise sadece Turkcell numaralarına atılan kısa mesajlar geçerli olmaktadır.
Faturalı ya da Faturasız hatta olun aşağıdaki paketler geçerlidir.
Aylık 100 SMS
1 ay boyunca her yöne atacağınız 100 sms kampanyasının ücreti 5 TL / Ay dır. Katılmak için SMS yazıp 2222 ‘ ye göndermeniz yeterli.
Küçük SMS
Bu pakete üye olan Turkcell kullanıcıları yurt içi her yöne atacakları 250 SMS’e sahip olacaklar. Pakete katılmak için ise yapmanız gereken tek şey KUCUK SMS yazıp 2222’ye gönderebilirsiniz.
Büyük SMS
Turkcell yönüne mesaj atıyor ancak arada bir diğer yönleri de kullanıyorsanız bu paket tam size göre. Turkcell yönüne 2500 SMS diğer yönlere 250 sms yani toplam 2750 SMS için BUYUK SMS yazıp 2222’ye gönderebilirsiniz.
Turkcell Her Yöne SMS Paketi
Turkcell’in en çok kullanılan paketlerinden olan Turkcell Her Yöne Sms Paketi, paket içerisinde 5000 her yöne sms ve 100 MB internet bulunuyor.Aylık 12 TL olan bu paket ile tüm ihtiyaçlarınızı karışlayabileceksiniz. HERYONE SMS yazıp 2222’ye göndermeniz yeterli.

0 yorum:

Sitemize Yorum yaparak destek olabilirsiniz.