16 Aralık 2012 Pazar

Bere Modelleri, Örnekleri ve Yapılışı 2012-2013

at  Pazar, Aralık 16, 2012  | No comments






şık bere modelleri Bere Modelleri, Örnekleri ve Yapılışı 2012 2013Soğuk kış günlerinde hem soğuktan korunmak hem de şık bir görünüme sahip olmak için bere tercih ederiz. Fakat nasıl bir bere tercih etmeliyiz diye de düşünmeden edemeyiz. Bu yıl bir sürü farklı bere modelleri mevcut. Hem çocuklar hem bayanlar hem de baylar için sizlere en beğenilen bere modellerinden oluşan bir albüm hazırladık. Siz de dilerseniz bu berelerden birini kendinize veya yakınlarınıza örebilirsiniz.
Bere örmek aslında pek de kolay bir iş değildir. Yuvarlak şeklinden dolayı zor bir iştir. Fakat basit bir model arıyorsanız üçgen şeklinde bir örgü örün ve bunu huni şeklinde birleştirin dilerseniz ucuna ponpon takarak daha sevimli bir hale de getirebilirsiniz.
Özellikle çocuklarınız veya bebekler için oldukça sevimli ve eğlenceli çocuklarınızın severek kendi istekleriyle takacakları bir sürü örnek mevcut. Çocukların büyük kısmı giyinmekten pek hoşlanmaz özellikle de kış aylarında bere atkı gibi şeyleri giydirmek tam bir işkencedir. Bu duruma bir çözüm arıyor ve çocuğunuzun severek takacağı bir bere modeli arıyorsanız aşağıdaki modellere bir göz atmanızı tavsiye ederim.

0 yorum:

Sitemize Yorum yaparak destek olabilirsiniz.