17 Aralık 2012 Pazartesi

Bebek Karyolası Modelleri, Çeşitleri 2013

at  Pazartesi, Aralık 17, 2012  | No comments






Bebeklere özel olarak tasarlanan bebeklerin her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde üretilen ve anneleri de rahat ettirecek bebek karyolaları hem çok şık hem de çok kullanışlı. Her ihtiyaca ve her zevke uygun bebek karyolası yada bebek beşiği bulmak mümkün.
İhtiyaca binayen üretilen ve her detay düşünülerek imal edilen bebek karyolalarında; hem bebeğinizin kıyafetlerini koyabileceğiniz, hem de altını değiştirebileceğiniz bir bölme bulmak mümkün. Bunun yanında üzerinde kendinden dönence bulunan beşiklerle bebeğinizin daha rahat uykuya dalmasını sağlayabileceğiniz imkanlar da bebek karyolalarında birlikte sunuluyor.
Bebeğinizin düşmesini engelleyecek şekilde tasarlanan bebek karyolalarının kafes kısmını da çıkartarak bebeğiniz büyüdüğünde normal bir karyola şeklinde kullanmanız da mümkün. Tüm bunların yanında birbirinden sevimli ve dekoratif beşik ya da karyolalar ile bebeğinizin odasını daha güzel ve daha şık, şirin bir görüntüye kavuşturabilirsiniz.
Şıklığın yanında birçok farklı tasarım bebek karyolaları ya da beşik bulmak da mümkün. Eğer yatak odasında kullanabileceğiniz bir beşik arıyorsanız size uygun tasarımları da bulmak mümkün. Fazla yer kaplamayan ve sallanabilen aynı zamanda da çok şık beşiklerle hem bebeğinizi rahat ettirebilir hem de göz zevkinize hitap eden modellerle şık bir dekorasyona imza atabilirsiniz.
Özellikle cibindirik takılabilen modeller anneler tarafından en çok tercih edilen modellerdir. Çünkü genellikle yaz aylarında uçan böceklerden bebeği uykuda korumak için cibindirik çok faydalı bir aparattır. Birbirinden farklı, şirin, dekoratif beşik ve bebek karyolası modellerini aşağıda bulabilirsiniz.

0 yorum:

Sitemize Yorum yaparak destek olabilirsiniz.